• Snabba leveranser
  • Säkra betalningar

Handladdnings Kurs (Grund)

Det är många som kommer in i butiken och frågar om handladdning. Frågor som; Är det svår att göra sin egen ammunition? Vad kostar en utrustning? Finns det någon kurs man kan gå? är några av de vanligaste frågorna vi får.

Vi kommer därför att hålla en grundkurs för de som vill börja ladda sin egen ammunition, men även för de som gjort det ett tag men vill få lite mer tips och råd. Senare under våren/sommaren kommer det att bli en uppföljningskurs där vi kommer gå lite djupare de olika momenten.

Kursen är en dag, det kommer bli mycket teori men även praktiska övningar för att ni ska få en bra helhetsbild av vad som krävs för att skapa en bra ammunition. Vi kommer att ta in max åtta deltagare per dag så att alla får den hjälp och tid som förväntas av en sådan här kurs.

Skriv under meddelande om ni vill deltaga under lördagen eller söndagen . Vänligen skriv ert mobilnummer i meddelandet.

Pris: 2995:- inkl. moms!

Jägarexamenskurs

Har du funderat eller känner du någon som är intresserad av att lära sig mer om jakt och viltvård. Den teoretiska delen av kursen kommer att innefatta 10 kurstillfällen á 3 timmar per tillfälle. Teoridelen kommer att skötas av personal utbildade av Svenska Jägarförbundet och efter deras utbildningsmaterial. Kursmaterial och ammunition ingår i priset. Skyttet kommer innefatta 3 träningstillfällen där ammunition (50st hagelskott samt 20 klass 1 skott) ingår. Vi kommer även under kursen gång försöka få till ett besök på ett viltslakteri och se hur man tar hand om viltet efter skottet.

Kursen kommer att hålla i våra lokaler på Storgatan 1 i Vinslöv.


Pris: ca 8500:- inkl. moms!


Kontakta oss