• Snabba leveranser
  • Säkra betalningar

Allmänt
Vinslövs Vapen AB säljer varor via internet till privatpersoner i Sverige med Svenskt personnummer. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. Sedvanliga garantier lämnas på produkter där garanti är tillämpligt och eventuella garantier är giltiga i Sverige och endast för förstahandsköpare. På vapen med trä kolv lämnas ingen garanti på trädelen. (kolven, framstocken eller bakkappan) Mer information finns i respektive produkts bruksanvisning.

Priser
Alla priser är inkl. moms om inget annat anges. Vi reserverar oss för tryckfel och enstaka pris- och produktförändringar i vår webbutik. Vi reserverar oss även för eventuella fel i lagersaldo, slutförsäljning samt att bilder kan avvika från den verkliga produkten.  Eventuell valutajustering kan komma att förändras beroende av valutakursen.

Betalningsvillkor 
Samtliga betalningar sker till vårt BG eller Swish om ingen annan särskild överenskommelse. För samtliga nya kunder tar vi en kreditkontroll. Förutsatt att inga betalningsanmärkningar finns så levererar vi mot Faktura 10 dagar netto. Möjlighet till räntefri delbetalning finns. Kontakta oss för mer information. Om du har betalningsanmärkningar så gäller förskottsbetalning via bank, kontant, eller Swish. 

Leveranser och Fraktavgifter
Order faktureras som standard med betalningsvillkor 10 dagar netto. Undantag är om du har betalningsanmärkningar – i så fall gäller förskottsbetalning via bank, kontant, eller Swish.

Fraktpriser
Fraktpriser är viktbaserade och börjar på 59 sek för varor som ej är licenspliktiga. 
(OBS!  tillståndspliktiga varor som tex. Vapen, Ammunition, Krut, Tändhattar mm debiteras med en fraktkostnad från 395 sek)

Byte, Återköp, Garantier och Reklamationer
Vid försäljning till konsument tillämpar Vinslövs Vapen AB de tvingande regler som följer av tillämplig lagstiftning. Mer information om Distans- och hemförsäljningslagen och Konsumentköplagen finns här www.riksdagen.se

Byte eller retur av produkt
Vid önskemål om byte eller retur av levererad vara så kontaktar du oss via info@vinslovsvapen.se eller telefon. Detta gör du inom 14 dagar från att du mottagit varan. Specialbeställda, Broderade eller måttanpassade varor kan EJ returneras. Tänk på att varan skall vara oanvänd för att du skall kunna byta eller returnera den till fullpris.

Transportskada
Upptäcker du skador på paketet så skall du vid uthämtning anmäla detta till utlämningsstället eller transportören och göra en skadeanmälan. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, kontakta oss.

Reklamation
Reklamationsrätten regleras under konsumentköplagen och ger dig rätt att klaga på en vara inom en bestämd tidsperiod. I Sverige gäller 3 år för privatpersoner. Reklamationsrätten följer den ursprungliga köparen och inte produkten. En reklamation ska vid upptäckt göras så snart som möjligt. Skälig tid anges till 2 månader Vid eventuell reklamation så kontaktar du oss via e-post till info@vinslovsvapen.se eller telefon. Vi tar sedan ställning till din reklamation och återkommer till dig snarast möjligt.

Copyright
Allt innehåll på den här webbplatsen, så som text, grafik, logotyper, bilder, ljudklipp, digitala nedladdningar och annan mjukvara, tillhör Vinslövs Vapen AB eller våra leverantörer och är skyddat av svenska och internationella upphovsrättslagar.